Galerija slika

Izdvojeni linkovi

Godišnja skupština 2012

ODRŽANA 38. SKUPŠTINA KLA PETROKEMIJA I 13.KLA KUTINA

U ponedjeljak 26.11.2012. godine održana je 38. godišnja skupština KLA Petrokemija i 13. skupština KLA Kutina. Skromno su obilježene jer su takva vremena. Recesija je, nema se novaca za velika slavlja. Tako da smo pozvali na skupštinu samo članove klubova iz Sisačko-moslavačke županije. Sa nama su bili članovi kluba „Naftaplin“, iz  Popovače, kluba INA- Rafinerije Sisak i kluba iz Ivanić Grada.

  Žao nam je što nismo mogli pozvati sve one drage ljude iz klubova diljem Hrvatske sa kojima se družimo godinama bilo na skupštinama bilo na sportskim susretima. Ali, nadamo se da ćemo to uspjeti slijedeće godine, ma kako teška godina bila.

Na skupštini je podjeljeno 11 Priznanja za uspješnu apstinenciju u proteklom razdoblju, i to 2 Priznanja za jednu godinu apstinencije, 1 Priznanje za dvije godine apstinencije, 1 Priznanje za tri godine apstinencije, 4  Priznanja za 4 godine apstinencije, te 3 Priznanja za pet godina apstinencije. Respektabilan broj Priznanja i godina uspješne apstinencije.

Priznanja je slavljenicima uručila gošća Antonija Palaić, kćerka Milana Palaića tajnika kluba liječenih alkoholičara INA-Rafinerije Sisak.

 Ali kao i u svakom klubu nije bilo sve idealno. Dešavali su se recidivi, ponovni povratak a neki su i napustili  Klub.

Nakon službenog dijela skupštine razmijenili smo iskustva s članovima drugih klubova,proveselili se uz sendviče i kolače, a naša terapeutkinja, prof. Mirna Bjelić je prikazala Registrirani Internetski Portal Zajednice klubova liječenih alkoholičara Sisačko-moslavačke županije, koji je ostvaren uz financijsku podršku Županije, a bit će mjesto virtualnog druženja svih klubova liječenih alkoholičara, njihovih obitelji, ali i ostalih klubova liječenih alkoholičara iz cijele Hrvatske.

 

Na priloženim slikama vidite kako nam je bilo.

Galerija slika.

 

Vladimir Salvador , predsjednik KLA Petrokemija.

 

Tko je online

Imamo 6 gostiju i nema članova online